Pilates op je werkJeroen Duller

Pilates op je werk


Tijdens het werk kun je werken aan een sterker lichaam, lenigheid, fitheid en krachtige buikspieren?  Hoe dan?Dat kan met een Pilates op je werk.

Wat is pilates?

Pilates is een bewegingsmethode die bestaat uit een reeks oefeningen op een mat of met behulp van speciale oefenmaterialen. De Pilates Methode is erop gericht het hele lichaam te stretchen, versterken en uit te balanceren. Pilates is een echte work-out die lichaam en geest met elkaar verenigd en een gestroomlijnd uiterlijk creëert met sterke en strakke buikspieren, soepele lenige spieren en een mooie houding.

Hoe werkt het Pilates op je werk?

Het werkt als volgt, je boekt een Pilatessessie op een voor jou en je collega’s geschikte tijd en dag gedurende de werkweek, Daphne komt langs en zal samen met jullie in 50 of 30 minuten een sessie trainen waarbij we aandacht hebben voor het versterken van je rug, schouders en nek, daarnaast zullen we aan coördinatie en lenigheid werken waardoor je een krachtigere houding krijgt. De oefeningen kunnen op kantoor, in de vergaderzaal, op je stoel, naast je stoel op de grond waar dan ook dat moeten we per werkplek bekijken. Het is de bedoeling dat ik jullie Pilates op je werk geef en jullie daarna weer met frisse energie aan de slag laat gaan en dat zal gebeuren.

Meest voorkomende vragen…

Maar moet er niet gedoucht worden na Pilates op je werk? Na de sessie is er altijd een opfrisser aanwezig, dit is genoeg in verhouding met de inspanning die je hebt gedaan.

Wat voor kleding moet ik aan hebben, ik zit immers in mijn werk-outfit? Pilates op het werk kan in iedere outfit, daarvoor is het programma ontwikkelt.

Ik heb blessures. Wanneer jij je blessures van te voren aangeeft dan kan de trainer daar rekening mee houden.

Ik heb een te drukke agenda, mijn agenda loopt over en ik heb het te druk hoe moet ik tijd maken voor Pilates op je werk? Wanneer je het druk hebt raak je in veel gevallen het overzicht kwijt op wat nu echt belangrijk is en dat ben jij. Je hebt ook geen tijd om ziek te worden en klachten te krijgen waardoor je straks minder productief bent, maak tijd en je zal er baat bij hebben.

Wat levert Pilates op je werk je op?

  • Verbeter je werkhouding
  • Voel je fitter na de sessie
  • Verminder je stressniveau
  • Voorkom hoofdpijnklachten, nekklachten of lage rugklachten
  • Houd lichaam sterk en goed doorbloed ( minder last van bijvoorbeeld kou en problemen met spijsvertering)
  • Frisse en energieke break tijdens je werkdag
Prijzen
Losse les Pilates op het Werk (groep) €35
Strippenkaart Pilates op het Werk 5 ritten (groep) €170
Individueel* Pilates op het Werk €65-
Abonnementen voor bedrijven prijzen op aanvraag

* Binnen de ring van Rotterdam. Vermelde prijzen zijn per persoon excl. btw.

Meer info of aanmelden

Lijkt het je leuk om dit te doen met je collega’s? Vraag naar de mogelijkheden!