Pilates eventsJeroen Duller

Pilates Events


Pilates op 1 van jouw events dat is natuurlijk mogelijk. Doordat Daphne jarenlange ervaring heeft opgedaan in de evenementenbranche is zij de aangewezen persoon om jou te helpen jouw event tot een unieke beleving te maken.

Denk hierbij aan de volgende concepten :

Beurzen en congressen Goodmorning People!

Een congres of beurs is een belangrijke aangelegenheid waarbij de opening een grote rol speelt. Daphne’s Powerhouse Pilates kan daarbij helpen door een Goodmorning People Pilates sessie te geven waarbij de bezoekers en of standhouders allereerst door een korte sessie fris aan de beursdag beginnen. Ik vertel je erg graag meer over tijdens een persoonlijke proefles…

Heisessies

Het is altijd goed om een Heisessie te organiseren, je hebt alle voorbereidingen gedaan om deze sessie tot een succes te maken. Locatie geregeld, lunch, presentatiematerialen, deelnemers, overnachting etc etc… Iedereen is er klaar voor en jullie gaan van start.

Tijdens deze sessies staat het een ieder vrij om open te discussiëren en jullie komen als organisatie tot mooie doelstellingen. Vermoeiend is dit alles wel maar jullie hebben deze sessie gepland en gaan gewoon door. Een break tussendoor en gauw weer aan de slag, even snel de mail tussendoor en wat telefoontjes met kantoor, en weer door. Vaak in deze breaks komt men niet goed tot nieuwe energie en begint de vermoeidheid in gewrichten (van het lang zitten in dezelfde positie) zijn tol te eisen, we kakken in…

Wat kan helpen en bijdragen aan een succesvolle heisessie? Precies! Pilates! Daphne komt jullie break verfrissen met Pilates. Als het weer het toelaat gaan we zelfs naar buiten. We zorgen voor een sessie waarbij lichaam en geest een oppepper krijgen en de deelnemers weer met nieuwe energie aan de slag gaan. Proef op de som? Neem contact op en ik kom graag een proef op de som geven…

Teamuitje

Je kent ze wel, de teamuitjes er zijn er talloze, wat een keuze is er toch. Wist je dat je ook Pilates in Duetlessen kunt volgen? Perfect om het teamgevoel te verhogen en om, en om je collega’s beter te leren kennen, daarnaast werk je ook nog eens aan een goed stukje balans want we gaan dan met eventwicht aan de gang.

Wil je hier meer over weten? Dan leg ik je dit graag uit in een persoonlijk gesprek want een teamuitje organiseer je in teamverband, toch?

Festivals

Festivals zijn niet meer weg te denken en zo zijn er ook genoeg mogelijkheden om je bezoeker een unieke ervaring te bieden naast het reguliere programma. Verwelkom je bezoekers op diverse dagdelen met een Pilatessessie en ik voorzie ze van nieuwe frisse energie om de dag energiek en fris te ervaren!

Eventoplossingen op maat

Heb je zelf een idee? Of denk je dat ik wellicht kan helpen bij het komen tot een verfrissend idee? Neem dan contact met mij op, met mijn passie voor evenementen en Pilates komen we zeker tot een mooie oplossing!

Wat levert Pilates je op jouw event je op?

  • Een uniek beleving op jouw evenement
  • De bezoekers voelen zich energieker en bewuster
  • Verbeteren hun houding direct waardoor er meer opgenomen kan worden
  • Goede aanvulling op programmering
  • Geeft een maatschappelijke doel weer, samen gezond
  • Even een Pilates break kan het wel bekende “inkakken” voorkomen

Daphne boeken

Zoek je een ervaren personal instructeur op locatie? Neem dan contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!