Over DaphneJeroen Duller

Je hebt de eerste stap gezet om meer te weten te komen over Daphne’s Powerhouse 

Daphne’ s Powerhouse de naam die een diepe betekenis heeft voor mij. Daphne zoals mijn voornaam uiteraard is, maar het Powerhouse waar ik zoveel aan te danken heb. Met het Powerhouse zullen de kenners weten dat het gaat om je zogenaamde core maar in andere gevallen zie ik het als de kern die iedereen in zich heeft. De wil om je lichaam te trainen en je geest daarbij om hulp te vragen.

Toen ik op 16-jarige leeftijd een ongeluk kreeg waarbij ik in een rolstoel terecht kwam was het revalideren en hopen dat de pijn die ik had ooit over zou gaan. Na een lang revalidatietraject en veel verschillende therapieën uitgeprobeerd te hebben, zonk de moed mij in de schoenen. Ik kwam bij toeval in aanraking met Pilates en al snel merkte ik dat dit mij zou gaan helpen. De verandering kwam al na 5 sessies, ik had geen last meer van mijn heupgewrichten en liep na 10 sessies zelfs al wat rechterop. Door een drukke baan en veel op reis te zijn heb ik Pilates ook helaas weer een tijdje laten liggen. Mijn lichaam en de klachten speelde weer op, ik was het levende bewijs dat je lichaam onderhoud nodig heeft. Gelukkig kon ik Pilates makkelijk weer in mijn leven terugbrengen en ik er zelfs een droombaan bij.

Mijn missie werd uiteindelijk deze methode volledig te leren, eigen te maken en toen de kans zich voordeed het ook overbrengen op anderen. Ik heb in de afgelopen jaren opleidingen en workshops mogen volgen en leer nog steeds iedere dag van de beste trainers. Ik blijf mij ontwikkelen en opleidingen volgen om alle kennis te hebben die nodig is. Maar bovenal ben ik een ervaringsdeskundige die begrijpt wat het met je doet.

Mij heeft het geholpen en het helpt nog dagelijks vele mensen met mij. Ik wil mensen ook helpen het beste uit zichzelf te halen, het lijf is een bijzonder en sterk middel waar we dagelijks veel van vragen het heeft onderhoud nodig in alle vormen.

Met Pilates kun je fysiek op ieder niveau trainen, je geestelijke gezondheid zal dan uiteindelijk ook stukken beter worden. Breng weer controle in je leven en in je lijf en kom mee naar Daphne’s Powerhouse!

Probeer een proefles en ervaar zelf wat het met je kan doen, Klassiek Pilates, Medisch Pilates of ben je zwanger wacht niet langer en begin gewoon nu.