Waar geeft Daphne les?Jeroen Duller

Waar geeft Daphne les?


Freelance Trainer nodig?

Heeft u in uw sportcentrum uitval of wilt u een nieuw lesuur op het rooster en beschikt u nog niet over de juiste trainer? Ik ben ook als Freelance trainer beschikbaar om bij u dit uur in te vullen. We kunnen een overeenkomst aangaan of dit per sessie bespreken. Ik beschik zelfs over de meest voorkomende gebruikers materialen die nodig zijn om een goede Pilates les te geven zodat u niet direct alles hoeft aan te schaffen, dit kan ook meewegen in uw beslissing om Pilates op het rooster te zetten.

Neem contact op om de beschikbaarheid te checken en wellicht zien wij elkaar dan snel.

Wat clienten over Daphne zeggen

Dus dit is nu Pilates!

Please could you thank the Pilatesinstructor for me?

Wat een heerlijke les

Verfrissend en zelfs met een beetje humor

Ik had niet gedacht dat ik zo snel aan een andere docent kon wennen

Bedankt mijn slechte humeur is direct verdwenen

Ik ga dit thuis ook proberen

Je hebt mij geïnspireerd om wat vaker in de spiegel te kijken

Door de Pilatesmethode die Daphne mij geleerd heeft ben ik soepeler, leniger en heb ik geen problemen meer met een verkeerde houding.

Wat levert Pilates je op?

  • Sterkt je zelfvertrouwen
  • Voel je fitter
  • Verbeter je houding
  • Word leniger
  • Goede aanvulling op huidige training
  • Versterk je lichaam

Daphne boeken

Zoek je een ervaren instructeur voor jouw sportschool of studio? Neem dan contact met mij op!