NIEUWS

Categorieën:Blog
Daphne

Pilates op donderdag in Oud- Beijerland

NIEUW

Als iets nieuw is dan hoort daar een groot kopje bij; dat vind ik tenminste. Vanaf 5 september gaan we nog een les extra Pilates opstarten in Oud- Beijerland in het prachtige Body & Spirit centre. Ik ben daar zo ontzettend blij mee. Jaren geleden had ik nooit gedacht dat ik als trainer in de Hoeksche Waard eigen lessen kon gaan vertegenwoordigen maar het gaat goed, stap voor stap groeit Daphne’s Powerhouse en dat is precies zoals ik het wil. Niet te snel, niet te grote groepen; gewoon aandacht voor de persoon in de zaal en op de mat.

Wat gaat er precies gebeuren?

Er is al een les op de zondagochtend in Oud- Beijerland op de Zinkweg ( Body & Spirit). Omdat ik merkte dat er ook vraag was naar een doordeweekse avondsessie is het gelukt om nog een extra uur erbij te doen. Je kunt op donderdag om 18:30 tot 19:30 uur bij mij op de mat komen of je kiest ervoor om dit op zondagochtend om 11:00uur te doen. Beide mag natuurlijk ook! Er is geen verschil in niveau in deze beide lessen,  want je krijgt oefeningen mee die op jou zijn aangepast.


Pilates kan namelijk altijd en overal en is voor iedereen geschikt.


Zie ik je in september bij mij op de mat?


Liefs,

Daphne


Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.